25.5.2019

Kütahya Belediyesi Ramazan etkinlikleri, zengin içerikli etkinlik takvimiyle Germiyan Sokakta sürüyor.
Ramazan etkinlikleri kapsamında esnaf ve sanatçıların stant kurduğu şehrimizde kültür ve sanat sokağı olarak adlandırılan Germiyan Sokak'ta devam eden Kütahya Belediyesi Ramazan etkinliklerine hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösteriyor.
Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak, yerel kaynaklar ile yapılan Kütahya Belediyesi Ramazan etkinlikleri programı çerçevesinde Kütahyalı Sanatçı Ahmet TAŞ, Germiyan Sokakta vatandaşlarımız ile bir araya geldi.
Her akşam 21.00’da Germiyan Sokakta gerçekleştirilen yerel sanatçıların sahne aldığı, Kütahya Belediyesi Ramazan etkinliklerine tüm halkımız davetlidir. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.