26.5.2019

Kütahya Belediyesi Ramazan etkinlikleri, zengin içerikli etkinlik takvimiyle Germiyan Sokakta sürüyor.
Ramazan etkinlikleri kapsamında esnaf ve sanatçıların stant kurduğu şehrimizde kültür ve sanat sokağı olarak adlandırılan Germiyan Sokak'ta devam eden Ramazan etkinliklerinde Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları İlyas BAHAR ile Abdullah DAMCI vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak, yerel kaynaklar ile yapılan Kütahya Belediyesi Ramazan etkinlikleri programı kapsamında Hacı Bektaş-i Veli Kültür Derneği Sanatçıları sahne aldı. Gecede ayrıca Sibel Giyimin Kütahya’ya özgü yöresel kıyafetlerinin tanıtımı yapıldı.
Her akşam 21.00’da Germiyan Sokakta gerçekleştirilen yerel sanatçıların sahne aldığı, Kütahya Belediyesi Ramazan etkinliklerine tüm halkımız davetlidir.