27.5.2019

Kütahya Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Germiyan Sokakta sürüyor.
Kütahya Belediyesi tarafından tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak, yerel kaynaklar ile tarihi Germiyan Sokakta devam eden Ramazan etkinliklerinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, vatandaşlarımız ile bir araya geldi.
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, burada vatandaşlarımıza hitap etti. Başkan IŞIK; Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerimize hoş geldiniz, dedi.
Gönüllülük esasına dayalı olarak gerçekleşen bu etkinliklerimizde katkısı olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum diyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; İzleyicisinden, Sanatçısına kadar herkes Kütahya’ya sahip çıktı. Biz seçim öncesi ‘Kütahya’ya Sözümüz var, Birlikte Başaracağız’ demiştik. Bunun göstergelerinden biriside bu etkinliklerimiz. Sizlerin katkısıyla, sizlerin desteği ve duasıyla inanıyorum ki bu ilde bugüne kadar yaşanmamış her türlü güzelliği birlikte yaşayacağız. Bir kez daha katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu akşam konuğumuz olan değerli Zeynel SAĞ kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinize iyi akşamlar, iyi eğlenceler diliyorum, dedi.
Kütahya Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında daha sonra Sanatçı Zeynel SAĞ, hemşehrilerimize Germiyan Sokakta konser verdi.
Her akşam 21.00’da Germiyan Sokakta gerçekleştirilen yerel sanatçıların sahne aldığı, Kütahya Belediyesi Ramazan etkinliklerine tüm halkımız davetlidir.