31.5.2019

Zafer Kalkınma Ajansının (ZEKA) 2019 yılının 5. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak Valiliğinin ev sahipliğinde, Uşak Belediyesi Atlı Spor Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantı öncesi ZEKA Dönem Başkanı Vali Ahmet DENİZ, toplantıda görüşülecek gündem maddeleriyle ilgili katılımcılara bilgilendirme yaptı. 2019 yılının 5. Yönetim Kurulu Toplantısında; 2019 yılı ZEKA çalışma programı ve bütçe revizyonu, Zafer Havalimanının daha etkin kullanılması için neler yapılabileceği, mevcut projelerle ilgili gelişmeler ile yeni proje talepleri, 2018 yılında ilan edilen Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı ile Gelişen KOBİ Mali Destek Programı İlerleme Raporları, bir önceki toplantı sonrası Ajans faaliyetleri ve 2019 yılı Nisan Ayı gelir-gider cetveli görüşüldü.
Manisa Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet DENİZ Başkanlığında yapılan toplantıya, Kütahya’dan Vali Dr. Ömer TORAMAN, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Veli OĞUZ ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ katıldı.