31.5.2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye personeli ve aileleri, Mahalle Muhtarlar ile aileleri ve vatandaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Zabıta, Sağlık İşleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Mezarlıklar, İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol, Emlak ve İstimlak, Fen İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Kültür ve Sosyal İşler, Bilgi İşlem Hukuk İşleri Müdürlüğü personel ve aileleri, Mahalle Muhtarları ile aileleri ve vatandaşlarımızın katıldığı iftar yemeğinde masaları tek tek dolaşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, misafirleriyle selamlaşıp yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Değerli Belediye Başkan Yardımcılarımız, Daire Müdürlerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Kütahya Belediyesi personeli ve aileleri, Belediyemizin vermiş olduğu iftar programına hoş geldiniz, dedi.
Rabbim tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetleri kabul eylesin diyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Bildiğiniz gibi Ramazan ayının ilk gününden itibaren özellikle yardıma muhtaç, kimsesiz, evinde yemek pişirmekte zorlanan vatandaşlarımız için kurduğumuz iftar sofraları bugüne kadar aralıksız devam etti. Nasip olursa 31 Mayıs akşamı da son iftar yemeğimizi vereceğiz ve bu yıl ki Ramazan programlarımızı bitirmiş olacağız. Hepinizin katkılarıyla ortalama her gün 2 bin 3 bin civarında vatandaşımıza iftar yemeği verildi. Allah kabul eylesin. İkram ettiğimiz iftar yemeği Kütahya’nın tamamının hediyesidir, fitresidir, zekatıdır. Allah bundan sonra da daha çok vatandaşımızla bir araya gelebilmeyi nasip eylesin. Davetimize icabet eden siz kıymetli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim hayırlı ve sağlıklı Bayramlar geçirmeyi nasip etsin, şeklinde konuştu.
Programda Kütahya Belediyesi personeli, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarımız, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

İftar yemeğine, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Başkan Yardımcıları İlyas BAHAR, Murat ARIK, Fatih GÖLGELİ, Muhtarlar Deneği Başkan Vekili Nihat ARSLAN, Mahalle Muhtarları, Belediye personeli ve aileleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.