31.5.2019

Kütahya Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı.
Belediye Hizmet Binası Konferans salonunda gerçekleşen Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imza töreninde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Daha önce sosyal denge tazminatı olarak en yüksek devlet memuru maaşının %70ni alan arkadaşlarımıza %5 ilave yaparak %75i, %90nını alan müdürlerimize %5 ilave ederek %95i olacak şekilde bir düzenlemeye gittik. 15 Mayıs tarihi itibariyle geçerli olacak şekilde 31 Aralık 2019 tarihine kadar söz konusu oranlar geçerli olacak. 2020 Yılında tekrar bu oranları yeniden gözden geçirip, o günün şartlarına göre inşallah daha da arttırmayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Sendika Genel Başkanımız ile sendika yetkililerine ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, dedi.