1.6.2019

Kütahya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ilimiz mücavir alan sınırları dahilinde bulunan ilaçlama çalışmaları hızla devam ediyor.
Vatandaşlarımızın refah içerisinde temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşaması amacı Kütahya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilimiz mücavir alan sınırları dahilinde bulunan 65 Mahalle, 2 Kaplıca ve 4 adet Milli Parkta kış aylarında kışlak mücadelesi, ilkbahar aylarında larva mücadelesi ve yaz aylarında ise konak ve uçkun mücadelesi yapılmaktadır.
Artan sıcaklıkların etkisi ile vatandaşlarımızın Karasinek ve Sivrisinek sıkıntısı yaşanmaması için Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.