1.6.2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye personeli, aileleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri (STK) ve vatandaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mali Hizmetler, Park ve Bahçeler, İşletme ve İştirakler, Temizlik İşleri, Sosyal Yardım İşleri, Muhtarlık İşleri, Kadın ve Aile Hizmetleri, Özel Kalem, Simpaş AŞ. ile Belde AŞ. personeli, STK Temsilcileri ve aileleriyle vatandaşlarımızın katıldığı iftar yemeğinde masaları tek tek dolaşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, misafirleriyle selamlaşıp yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.

İftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye personeli, aileleri, vatandaşlarımız ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri (STK) ile birlikte iftar yapmaktan onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kütahya Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen iftar yemeğinde Kütahya Belediyesi personeli, STK Temsilcileri ve vatandaşlarımız, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

İftar yemeğine, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mustafa YORULMAZ, Belediye personeli ve aileleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.