4.6.2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK Ramazan Bayramının ilk gününü halkla iç içe kutladı.

Kılınan Bayram Namazının ardından Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, il protokolüyle birlikte Ulu Cami'yi dolduran vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı. Başkan IŞIK, vatandaşlara Ramazan Bayramını sağlık, sıhhat içerisinde geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kütahyada geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine Kütahya Valisi Ömer TORAMAN, Kütahya Milletvekilleri İshak GAZEL, Ali Fazıl KASAP, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Kamil ÇELİK, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK, Belediye Başkan Yardımcıları, Abdullah DAMCI, Ali İhsan ERTAŞ, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmanın ardından Kütahya Belediyesi tarafından halka simit ve çay ikram edildi.