12.6.2019

Tunceli’ye bağlı Karşılar Köyü kırsalında bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Şehit Uzman Erbaş Emre ÜÇKAN’ın naaşı memleketi Kütahya’da törenle karşılandı.

Zafer Havalimanında düzenlenen törene Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Kom. Hv. Tuğg. Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkan Vekili Salih ÖZDEN, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan ERTAŞ, İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri (STK) bazı daire müdürleri, askeri erkan ile Şehit Uzman Erbaş Emre ÜÇKAN’ın ailesi ve yakınları katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.