14 Haziran 2019 Cuma

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere başarı diledi.

IŞIK, yayımladığı mesajında, Kütahya Belediyesi olarak hafta sonu yapılacak sınavlar için bir dizi tedbir aldıklarını belirtti.

Cumartesi ve pazar günü sınava girecek öğrencilerin ulaşımda herhangi bir sorun yaşamamaları için otobüs hatlarına ek seferler konulduğunu bildiren IŞIK, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Vatandaşlardan, sınav süresince gençlerin dikkatinin dağılmaması için hassas olmalarını isteyen Belediye Başkanı IŞIK, "Sınava girecek öğrencilerimizin motivasyonlarını olumsuz yönde etkileyecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için Belediye Başkanlığı olarak gerekli tedbirler alınmıştır. Zabıta ekiplerimiz cumartesi ve pazar günleri özellikle gürültü noktasında denetimleri artıracaklar. Öğrencilerimizin başarılarını olumlu yönde etkileyecek olan bu tedbirlere bütün halkımızın eksiksiz olarak uyacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, YKS'ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Üniversiteye ilk adımı atmak için vereceğiniz bu sınavın heyecanını sizlerle birlikte ben de paylaşıyorum. Başarı sizinle olsun" dedi.