18 Haziran 2019 Salı

Kütahya Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen yıl sonu El Sanatları Sergisinin açılışı gerçekleşti.
Kütahya Belediyesi fuaye alanında düzenlenen El Sanatları Sergisinin açılış merasiminde konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, serginin oluşmasında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.
Kütahya Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün birlikte düzenlemiş olduğu sergi açılışına hoş geldiniz diyen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Öncelikle bizim böyle bir toplum içerisinde birlikte olmamıza vesile olan değerli kursiyerlerimiz başta olmak üzere onların değerli ailelerine ve onlara eğitim programları sunarak meslek edindirmeyi sağlayan saygıdeğer kurs öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu serginin hayırlara vesile olmasını diliyorum, dedi.
Başkan IŞIK; Milletimize ait olan bu güzide mekanda açtığımız ilk sergi olması sebebiyle serginin bizim açımızdan önemli bir yanı var. İnşallah bundan sonra bunların devamını hazırlıyoruz. Burası Kütahyalı tüm hemşehrilerimizin ortak mekanıdır. Buranın her karışı siz değerli hemşehrilerimiz ve biz belediye çalışanları birlikte değerlendireceğiz. Özellikle belediye binasının bu tür etkinliklerde kullanılmasının ayrı bir değeri olduğuna inanıyoruz. Bir kez daha emeği geçen tüm kursiyerlerimize ve bizlere böyle bir günde yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum, ifadelerini kullandı.