20 Haziran 2019 Perşembe

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni ile Nurhan Kazcıoğlu Uygulama Atölyesi’nin açılışına katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açış konuşmasını Nurhan KAZCIOĞLU yaptı. Konuşmasına eşi Şeref KAZCIOĞLU’na teşekkür ederek başlayan KAZCIOĞLU; Kadınlarımız her zaman başımızın tacı diyerek onların her platformda önde olmaları için gayret göstermiş, iyi bir eş, iyi bir baba, iyi bir usta olan sevgili eşim Şeref KAZCIOĞLU’nun bu binayı yaptırıp ismimi yazdırması bunun bir örneğidir. Kendisine teşekkür ederim, dedi.
Öğrencileri Simav’ın fahri hemşehrisi olarak nitelendiren Şeref KAZCIOĞLU, hizmete giren atölyeyle birlikte daha iyi şartlarda eğitim imkanına kavuşulduğunu söyledi.
Şeref KAZCIOĞLU; Öğrenciler öğreniminiz süresince Simav’a çok değer kattınız. Artık Simav’ın fahri hemşehrisi oldunuz. Simav’ın güzelliklerini her ortamda en iyi şekilde anlatacağınızdan şüphemiz yok. Bu atölye sizlerden sonraki öğrencilerin daha iyi eğitim ve öğretim alabilmesi için inşa edildi; inşallah onlar da bunu iyi değerlendirirler. Anneler çocuklarınız eğitim süresince bizim misafirimiz oldular şimdi ise ülkemizin üretim ve kalkınma dünyası hedefleri için iş dünyasına girecekler. Çocuklarınızda çok emeğiniz var teşekkür ederiz, şeklinde konuştu.
Uygulama atölyesine Nurhan KAZCIOĞLU’nun adının verilmesinden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN; Toplumumuzun temelini kadınlarımız oluşturuyor. Bütün kadınlarımız adına KAZCIOĞLU ailesini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum, dedi.
Nurhan Kazcıoğlu Uygulama Atölyesi’nin açılışının ardından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri verildi.
Mezuniyet töreni kep atma ve ikramla sona erdi.
Simavlı hayırsever iş adamı Şeref KAZCIOĞLU tarafından yaptırılan ve eşinin adını taşıyan Nurhan Kazcıoğlu Uygulama Atölyesi açılışına Vali Dr. Ömer TORAMAN, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile eşi Fadime IŞIK, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN ile eşi Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Hatice GÖREN, Simav Kaymakamı Türker Çağatay HALİM, Simav Belediye Başkanı Adil BİÇER, KÜTSO Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ’ın eşi Sabriye ÖZOTRAÇ, İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ, Simavlı iş adamı Şeref KAZCIOĞLU ile eşi Nurhan KAZCIOĞLU, Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Vekili Semra SARIIŞIK TOZARAYDIN, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri, davetliler ve çok sayıda iş kadını ve öğrenciler katıldı.