8 Ağustos 2020 Cumartesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kütahya'ya geldi.
İncelemeler ve bazı ziyaretlerde bulunmak için şehrimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU, ilçe ziyaretlerinin ardından Kütahya Belediyesi’ni ziyaret etti.
Bakan KARAİSMAİLOĞLU, Kütahya Belediyesi girişinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, protokol üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları İlyas BAHAR, Abdullah DAMCI, Ömer KÖSE ve birim müdürleri karşıladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’nu şehrimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, ziyarette Bakan KARAİSMAİLOĞLU’na Kütahya Belediyesi’nin yapılan ve uygulanacak olan projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, ayrıca Bakan KARAİSMAİLOĞLU’na ilimize yapılacak yatırımlar ile ilgili talepleri de iletti.
Görüntülenme sayısı: 222