13 Ağustos 2020 Perşembe

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleşen “Covid-19” toplantısına katıldı.
Kütahya Valisi Ali ÇELİK başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Kovid-19’la mücadele kapsamında alınan ve alınması gereken ilave tedbirler ile mevcut çalışmalar değerlendirilerek istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda Türkiye’nin ilk günden bu yana koronavirüsle mücadelede tüm dünyaya örnek bir süreç yönettiğini belirten Vali ÇELİK, salgının önlenmesinde alınan tedbir ve kararların uygulanmasının büyük bir öneme sahip olduğunu kaydetti.
Kovid-19’la mücadele kapsamında toplum sağlığını korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla oluşturulan il merkezindeki denetim ekibi sayısının 40’a çıkarılacağını açıklayan Vali ÇELİK, ilçelerdeki ekip sayılarının da yeniden değerlendirileceğini söyledi.
Görüntülenme sayısı: 222