29 Ağustos 2020 Cumartesi

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Belediye Kütahyaspor’u idmanda yalnız bırakmadı.
3. Ligde mücadele edecek olan Belediye Kütahyaspor takımını Halil Akkaş Sahasında gerçekleşen idmanda ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, ziyarette oyunculara baklava ikramında bulundu.
19 Eylül’de başlaması planlanan 3. Ligde oynanacak maçlara hazırlanan Belediye Kütahyaspor futbolcuları ile yakından ilgilenen Başkan IŞIK ile Milletvekili ERBAŞ, oyunculara çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Kütahyaspor heyeti, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ’a katkı ve destekleri sebebiyle teşekkürlerini sundu.
Görüntülenme sayısı: 205