4 Eylül 2020 Cuma

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ın İmar, Çevre ve Şehircilik projeleri arasında yer alan İkinci İtfaiye İstasyonu hızla yükseliyor.
Tavşanlı yolu üzerinde bulunan mevcut itfaiye istasyonunun şehir merkezinde kalması ve merkeze uzak bölgelere acil müdahalede yetersiz olması nedeniyle şehrimizin doğu bölgesinde 2. İtfaiye İstasyonu kuran Kütahya Belediyesi, daha etkin ve hızlı itfaiye hizmeti verilmesi amaçlıyor.
Zafertepe Mahallesi’nde kaba inşaat çalışmaları hızla devam eden İkinci İtfaiye İstasyonu toplam 702 m2’den oluşuyor. Kütahya Belediyesi Zafertepe İtfaiye Binasında; İtfaiye Araç Otoparkı, Eğitim Odası, Amir Odası, Lokal, Danışma, Giyinme Odası, Kazan Dairesi, Çay Ocağı, Wc ve Yemekhane yer alması planlanıyor.
Görüntülenme sayısı: 241