5 Eylül 2020 Cumartesi

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Mahalle Muhtarları ile buluştu.
Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen istişare toplantısında Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, programa katılım sağlayan Mahalle Muhtarlarına teşekkürlerini sundu.
Başkan IŞIK, Covid-19 salgını sebebiyle mahalle muhtarlarının ilk grubunu bu hafta sonu ağırladıklarını, ikinci grubu ise önümüzdeki günlerde ağırlayacaklarını ifade etti.
Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Mahalle Muhtarlarına Kütahya Belediyesi’nin devam eden ve başlayacak projeleri hakkında bilgiler verdi.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan istişare toplantısında Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, mahalle muhtarlarının sorularını yanıtladı. Programda Mahalle Muhtarları, Başkan IŞIK’a istek, öneri ve taleplerini iletti.
İstişare toplantısında ayrıca Mahalle Muhtarları, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a nazik daveti sebebiyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Görüntülenme sayısı: 249