8 Eylül 2020 Salı

Kütahya Belediyesi ekipleri, Ziraat Mahallesi’nin deforme olan içme suyu hatlarını değiştiriyor.
Ziraat Mahallesi’nin altyapısını daha sağlıklı bir hale getirmek için kapsamlı bir yenileme çalışmasına başlayan Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Fatin Rüştü Zorlu Caddesi, Devlet Demiryolları Caddesi ve Öztürk Sokak’ta yaklaşık 1000 metre civarında içme suyu hattı yenileme çalışması yaptı.
Urgan Sokak, Höyük Sokak, Çalca Sokak, Efe Sokak, Bey Sokak, Merve Sokak, Dev Sokak, Çalıkuşu Sokak, Şahan Sokak, Faik Dede Sokak ve 2. Yıldırım Sokak’ta da içme suyu hat yenileme çalışması gerçekleştirecek olan Kütahya Belediyesi ekipleri, mahallede yaklaşık 5 bin metrelik içme suyu hattı döşemeyi planlıyor.
Görüntülenme sayısı: 272