11 Şubat 2021 Perşembe

Kütahya İş Geliştirme Merkezi (KİŞGEM) İcra Kurulu Toplantısı, Kütahya Valisi Ali Çelik ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla yapıldı. Toplantı öncesi girişimcilerin atölyelerini ziyaret eden Vali Ali Çelik, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KİŞGEM’de düzenlenen toplantıya Vali Ali Çelik, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, KÜTSO Başkanı İsmet Özotraç, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kütahya Müdürü Yaşar Yıldırım, Kütahya Belediyesi Sosyal Etüt ve Proje Müdürü ve KİŞGEM Müdürü Mehmet Zenci ile İcra Kurulu Üyeleri TOBB Kütahya KGK Başkan Yardımcısı Semra Sarıışık Tozaraydın, İşletme ve İştirakler Müdürü Rıza Arslan katıldı.

KİŞGEM Müdürü Mehmet Zenci’nin KİŞGEM ve işleyişi hakkında bilgiler vermesiyle başlayan toplantıda; 2020 yılı Faaliyet Raporu, yeni girişimcilerin talepleri ile sürdürülebilirlik için alınacak kararlar görüşüldü. Kütahya’nın girişimcilik bakış açısının desteklenmesi gerektiğini ifade eden Vali Ali Çelik, “Şehrimizde nitelikli istihdam yaratacak girişimci yetiştirmeli, girişimcilik duygusunu güçlendirmeli ve sürdürülebilirliği sağlamalıyız” dedi.
Görüntülenme sayısı: 158