11 Şubat 2021 Perşembe

TFF Misli.com 3. Lig’de şampiyonluk yarışının iddialı takımı Belediye Kütahyaspor ligin 20. Haftasında Tokatspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçı 1-5 gibi net bir skorla kazanan Mavi Şimşekler 90 dakika boyunca sahada ayak basılmadık yer bırakmadı.

Ligin en iddialı takımlarından olan ve sezona şampiyonluk parolası ile çıkan Belediye Kütahyaspor 20. Haftada deplasmanda Tokatspor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan ve 22. Dakikada Ahmet Üner ile bulduğu golle 0-1 öne geçen Belediye Kütahyaspor ilk yarının son dakikalarında maçta hattrick yapan Erdem Onur Beytaş ile ikinci golü buldu ve soyunma odasına önde girdi. İkinci yarıda da rakip kalede ataklarını sıklaştıran Belediye Kütahyaspor yine Erdem Onur Beytaş ile iki gol daha buldu. 90+2’de sahne alan Muhammed Enes Gök ile maçın skorunu belirledi. Belediye Kütahyaspor Tokat deplasmanında aldığı önemli 3 puan ile şampiyonluk yarışına devam etti.
Görüntülenme sayısı: 303