19 Şubat 2021 Cuma

Gaybiefendi Mahallesinde Halk Ekmek Satış Büfesi açılışı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından yapıldı.

Vatandaşımızın daha ucuza ekmek alabilmesi için hayata geçirilen Halk Ekmek Satış Büfesi, Gaybiefendi Mahallesinde açıldı. Açılışa Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Ömer Köse, Mahalle Muhtarı Seydi Ahmet Özsankur ile mahalle sakinleri katıldı. Açılışta konuşan Başkan Işık, Belediyemizin kontrolünde ekmek üretimi yapan Halk Ekmek firmamızın satış yaptığı büfeleri içimize sindirememiştik. Uzun yıllardan beri kullanıldığı için eskimişti. Bugün numune olarak yaptığımız ve büfenin ilkini Gaybiefendi mahallesine hizmete açıyoruz. Bundan sonrada diğer 11 büfemizin tamamını yenileyeceğiz. Halk Ekmek Büfelerinde ekmeklerin satış fiyatı komisyonumuzun aldığı karar doğrultusunda %20 daha uygun olacak. Bugüne kadar büfelerimizi işleten işletmecimiz Yusuf beye teşekkür ediyorum dedi.
Görüntülenme sayısı: 361