25 Şubat 2021 Perşembe

Belediye Kütahyaspor, TFF Misli.com 3. Lig’de ki mücadelesinde Nazilli Belediyespor ile Dumlupınar Stadyumunda karşılaştı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Mavi Şimşekler şampiyonluk yolunda önemli bir 3 üç puan alarak averajla ikincilik koltuğuna oturdu.

Ligin bitimine 11 hafta kala kendi evinde Nazilli Belediyespor’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor, 90 dakika boyunca etkili oyunu ile rakibine üstünlük kurdu. İlk yarının11. dakikasında Erdem Onur Beytaş ile 1-0 öne geçen Mavi Şimşekler, soyunma odasına galip girdi. İkinci yarıda da gol yollarındaki arayışlarını sürdüren Belediye Kütahyaspor 79. dakikada Güven Güneri ile maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. 90 dakikanın sonunda sahadan 2-1 galip ayrılan ve şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan alarak, lider Fethiyespor ile aradaki puan farkını kapattı. Averajla 44 puanla ikinci sırada yer alan Belediye Kütahyaspor 3 Mart 2020 tarihinde Darıca Gençlerbirliği A.Ş.’ye konuk olacak.
Görüntülenme sayısı: 375