4 Mart 2021 Perşembe

Kütahya Belediye Meclis üyeleri, 3. dönem 3. olağan belediye meclis toplantısını, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında gerçekleştirdi.

3. dönem 3. olağan belediye meclis toplantısı Kütahya Belediyesi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Meclis açılış konuşmasını yapan Başkan Işık, alınan kararların Kütahya’ya hayırlı olmasını diledi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis toplantısı sona erdi. Meclis toplantısına Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Murat Arık, Ömer Köse, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

Görüntülenme sayısı: 239