5 Mart 2021 Cuma

Kütahya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ile birlikte her gün rutin olarak Zafer Meydanında, ticari taksilerin dezenfeksiyon işlemlerini yapıyor.

Kütahya Belediyesi, pandemi sürecinde, vatandaşların daha sağlıklı bir şekilde gündelik yaşamda, hizmet aldığı toplu alanların hijyen ve dezenfeksiyonunu üstlendi. Rutin olarak otobüs durakları, özel halk otobüsleri, toplu alanlar, ticari taksiler dezenfeksiyon işlemleri yapılıyor. Zafer Meydanında her gün 90 ticari taksi, plaka numarasına göre dezenfekte ediliyor. Vatandaşların pandemi sürecinde daha dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarılar yapılırken, maske, mesafe ve hijyen konularında azami ölçüde dikkat etmeleri isteniyor.
Görüntülenme sayısı: 193