12 Mart 2021 Cuma

TFF Misli.com 3. Lig’deki mücadelesini sürdüren Belediye Kütahyaspor, Yozgatspor 1959 FK’yı, 67. dakikada Ali Can Tez’in golü ile 1-0 mağlup etti. Mavi Şimşekler 50 puanla liderliğini korudu.

Sezona ‘O Sene Bu Sene’ parolası ile başlayan ve oynadığı başarılı futbol ile göz dolduran Belediye Kütahyaspor, ligin 25. haftasında kendi evinde Yozgatspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında, rakip kalede aradığı golü bulamayan Mavi Şimşekler soyunma odasına 0-0 berabere girdi. İkinci yarıda da gol arayan Belediye Kütahyaspor 67. dakikada Ali Can Tez ile golü buldu. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Mavi Şimşekler maçtan 1-0 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı. Ligin bitimine 9 hafta kala Belediye Kütahyaspor 4 maçını kendi evinde, 5 maçını da deplasmanda oynayacak. 50 puanla liderliğini koruyan Belediye Kütahyaspor, inandığı şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Görüntülenme sayısı: 176