18 Mart 2021 Perşembe

Kütahya Belediyesi Gündüz Bakım Çocuk Evi’nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programda gündüz bakım evinde eğitim alan çocuklar ellerindeki Türk Bayrakları ile Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünü şiir ve marşlarla birlikte kutladılar.

Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kütahya Belediyesi hizmet binası içinde hizmet veren Kütahya Belediyesi gündüz Bakım Evi’nde eğitim alan çocuklar, öğretmenlerinin nezaretinde 18 Mart Çanakkale Zaferini kutladılar. Ellerindeki Türk bayrakları ile İstiklal Marşını hep bir ağızdan okuyan çocuklar daha sonra, şiir ve marşlar eşliğinde zaferin 106. Yıl dönümünü kutladılar. Programın sonunda, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehitlerimizi minnetle anarak yad ederek andılar.
Görüntülenme sayısı: 182