23 Mart 2021 Salı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında Çayca Köyü mevkiinde 400 sedir fidanı toprakla buluştu. Törene Vali Ali Çelik, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolü katıldı.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası etkinlikleri düzenlenen fidan dikim töreni ile devam etti. Daha yeşil bir Kütahya ve Türkiye sloganı ile hareket edilen etkinlik kapsamında 400 sedir fidanı törene katılan il protokolü tarafından toprakla buluşturuldu. Çay Köyü mevkiinde gerçekleşen etkinlikte Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolü katıldı. Başkan Işık, kendi adının verildiği fidanı toprakla buluşturarak, ilk can suyunu verdi.
Görüntülenme sayısı: 169