29 Mart 2021 Pazartesi

Kütahya’da, bir ambalaj fabrikasında çıkan yangına Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kısa sürede müdahale ederek, yangını çevre binalara sıçramadan kontrol altına aldı.

Kütahya’da, ambalaj fabrikasında, nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangını devriye gezen polisler tarafından fark etti. Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ihbar edilen yangın sonrası itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Yangına 8 itfaiye aracı, 4 tanker, 35 itfaiye personeli ile müdahale edildi. Yaklaşık 3 saat içinde yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, yangının faciaya dönüşmesini engelledi. Yangının çıkış nedeni halen bilinmezken, yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Görüntülenme sayısı: 202