3 Nisan 2021 Cumartesi

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen, ‘Atma, Dönüştür, Tasarım Yarışması’ sonuçlandı. Yarışmada derece alan öğrenciler ise Yağmur Selvitoplu, İrem Bolal, Esma Yaşar, Nur Esen ve Mustafa Eren Çalışkan oldu.

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, ‘Atma, Dönüştür, Tasarım Yarışması’ sonuçlandı. Gönderilen eserleri değerlendiren seçici kurul üyeleri, yarışmada derece alan eserleri belirledi. Belirlenen eser sahipleri ise; Kağıt Çini tasarımı ile Yağmur Selvitoplu birinci, Mamatik tasarımı ile İrem Bolal ikinci, Robot tasarımı ile Esma Yaşar ve Eğlence Küpü tasarımıyla F. Nur Esen üçüncülüğü paylaştı. Yarışmada Teşvik ödülünü ise, Kum Saati tasarımıyla Mustafa Eren Çalışkan aldı. Yarışmaya katılan tüm tasarım sahibi gençlerimizi tebrik ederken, derece alan öğrencilerimizi de kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Görüntülenme sayısı: 197