6.1.2016

Kütahya Belediye Meclisimiz, Ocak ayı toplantısını 05.01.2016 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz , Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim ve Danışmanlık biriminden hizmet alan (Sokakta çalışan/çalıştırılan ve risk altındaki çocuklar) 35 çocuğun okullarına devamlılıklarında ve kurumlarında gerçekleştirilen aktivitelere katılımlarının sağlanması ve takibi için ulaşım yardımı yapılması konusu, Belediyemiz Sosyal ve Yardım işleri Müdürlüğünce gelir durumu iyi kişilere yapılacak olan evde temizlik hizmetinin gelir tarifesine eklenmesi konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Galip Gültekin, Fatih Kölgeli, Meclis Üyelerimiz, Daire Müdürlerimiz ve basın mensupları katıldı.