8.1.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu İl Genel Meclis toplantısına katıldı. İl Genel Meclis toplantısında Kütahya Belediyesinin 2015 yılında yapmış olduğu bazı hizmetlerin bulunduğu bir sunum izletildi.
Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu konuşmalarına daha önce İl Genel Meclis üyesi olarak 7 yıl görev aldığını söyleyerek başladı. İl Genel Meclisinin çalışmalarının takdirle karşılandığını ve yaptığı hizmetlerin Şehrimiz adına önemli hizmetler olduğu belirten Başkanımız daha sonra Kütahya Belediyesinin 2015 yılında yapılan ve 2016 yılında yapılacak olan hizmetlerinden bahsetti. Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu son olarak Belediyemiz ve İl Genel Meclisinin uyumlu çalışmasının Şehirde ki problemlerin çözümü noktasında kolaylıklar sağladığını söyledi.
Başkanımız daha sonra İl Genel Meclis adına İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaza hediye verdi.