22.1.2016

2015 -2016 eğitim öğretim yılı 1nci yarı yılı sona erdi. Kütahya'da 93 bin 791 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Kütahya Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Vali Sayın Şerif Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, şube müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Protokol konuşmaların ardından, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Vali Sayın Şerif Yılmaz, Vali Yardımcısı Yüksel Kara ve Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen tarafından öğrencilerin karneleri verildi.
Karne dağıtımının ardından günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektiren, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, öğrencilerle tek tek ilgilenerek tatillerinin iyi geçmesini diledi.