25.1.2016

Kütahya Belediyemiz tarafından düzenlenen Kalbe Düşünce serisinin üçüncüsü olan "Şiir Kalbe Düşünce" programı Serdar Tuncer ve Hayati İnanç katılımlarıyla Hezar Dinari Kültür merkezinde gerçekleşti.
Vatandaşlarımız yoğun katılımlarıyla gerçekleşen programda Serdar Tuncerin konuğu Hayati İnanç oldu.
Serdar Tuncer,programın sonunda organizasyonun gerçekleştirilmesini sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna, teşekkür etti.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ile Vali Sayın Şerif Yılmaz günün anısına Serdar Tuncer ve Hayati İnança hediyelerini verdi. Hayati İnanç ise günün anısına Can Veren Pervaneler isimli kitabını imzalayarak Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ve Vali Sayın Şerif Yılmaza verdi.