1.2.2016

Kütahya Merkez 2. Amatör Küme müsabakaları başladı. Kütahya Belediyespor personel futbol takımı,30 Ağustos stadında oynanan müsabakada Kütahya Pınar Sporu 3 -2 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı.
Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Alt yapı çalışmalarına da devam eden, Kütahya Merkez 2. Amatör Küme de mücadele veren Kütahya Belediyespor A futbol takım kadrosunun tamamının personelden oluşturulmasını söyledi. Belediye personelinin de spor yaparak halkla iç içe, sosyal aktivite içerisinde olmasını sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu 2. Amatör kümede mücadele eden tüm takımlara centilmence ve dostluk içerisinde başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.