1.2.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsünü ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Yavuz Sultan Selim Köprüsüne Kütahya Valisi Sayın Şerif Yılmaz , Uşak Valisi Sayın Ahmet Okur ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ile birlikte çıkan Başkanımız, 300 metreye ulaşan köprüde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yeni Türkiyenin Mega Projelerinden olan Asya ve Avrupayı birleştiren üçüncü köprü olarak öne çıkan Yavuz Sultan Selim Köprüsünü inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu; Geleceğin Türkiyesine Halkımızla hep birlikte yürüyoruz. Bu gurur hepimizin, yapılan hizmetlerle gurur duyuyoruz. Bu eserlerin Ülkemize kazandırılmasında şüphe yok ki en büyük pay sahibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana aittir. Bütün engellemelere rağmen hükümetimizin kararlı tavrı ve üstün çabalarıyla bu gibi daha nice eserler şüphesiz ki memleketimizin dört bir tarafına kazandırılmaya devam edecektir. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.