3.2.2016

Kütahya Belediye Meclisimiz, Şubat Ayı toplantısını 02.02.2016 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz,5393 sayılı Belediye Kanununun 14. Maddesine istinaden Kütahya Belediyesi Konservatuarı kurulması konusu, İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün, İşletme ve Sosyal Tesislerinde yapılan Düğün organizasyonlarını için 15.02.2016 tarihinden itibaren uygulanacak olan Gelir Tarifesi konusu, Şehrimizin muhtelif yerlerinde vatandaşlarca, şirketlerce, kurumlarca çeşitli amaçlarla kazı izni almadan yapılacak kazı çalışmaları için cezai işlem uygulanması konusu ve isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Galip Gültekin,Fatih Kölgeli,Ali İhsan Ertaş,Meclis Üyelerimiz ve daire müdürlerimiz katıldı.