4.2.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz ile birlikte, İller Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gediki makamında ziyaret ettiler.
İller Bankasının bugüne kadar yapılan çalışmalarda ekonomik açıdan Kütahya Belediyesine her türlü kolaylığı sağladığını söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, devam eden ve yapılacak olan projeler için maddi anlamda herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir dedi. Başkanımız ayrıca Kütahya Belediyesinin ekonomik yapısının gayet güçlü olması sebebi ile alınacak olan kredilerde ve projelerin desteklenmesi noktasında Belediyemize büyük bir güven duyulmaktadır. Bizlere düşen projelerimizi hemşehrilerimize söz verdiğimiz sürelerde bitirmektir, dedi.