5.2.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş ve Odaya üye esnaflar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Yapılan toplantıda esnafların sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, sorun ve sıkıntıların çözülmesi için ilgili birim müdürlerine talimat vererek; Esnaflarımızın problemlerini çözüme kavuşturmak, bizim en temel görevimizdir, dedi. Başkanımızın konuşmaları sık sık esnafların alkışlarıyla kesildi. Esnaflar, Kütahya da ki çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek her fırsatta esnaflarla bir araya gelen Başkanımıza memnuniyetlerini dile getirdiler. Toplantı Saman pazarı Şapcılar İş Merkezin önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Toplantıya Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Yiğit, Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş, diğer oda Başkanları ve esnaflar katıldı