29.2.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Saraçoğlu, siyasi partilerin İl ve merkez İlçe başkanlarına Belediye Sosyal tesislerinde bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenledi.
Toplantı da Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Saraçoğlu Kütahyamızda yapılan hizmetler hakkında bilgi vermek ve ihtiyaçlar doğrultusunda daha hızlı ve koordineli bir şekilde hizmetleri hayata geçirmek amacıyla siyasi partilerin İl ve merkez İlçe başkanlarına hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, yaptığı konuşmada toplantının ana gayesinin bir araya gelmek, sorunları dinlemek, şehrimizde yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi vermek olduğunu belirterek, Bu toplantıyı düzenlemekte iki fayda var. İlki sizleri bilgilendirmek, beklentileriniz ile ilgili notlarımızı almak ve yapacaklarımızı ifade etmek. Toplantının bir diğer faydası da herkes her yere gidip yapılanları göremiyor. Bunun için burada neler yapılmış sizlere sunmak, dedi.