1.3.2016

Yeşilay Cemiyeti Kütahya Şube Başkanı Aziz Göneş ile beraberindeki heyet 1-7 Mart Yeşilay Haftası sebebiyle Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında Başkanımıza bilgiler veren Cemiyet Başkanı Aziz Göneş, Bağımlıları ifşa etmeden doğru yönlendirilmesi ve tedavi görmesini sağlamak ve sosyal olarak topluma kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu yönde de gerekli eğitimleri veriyoruz. Okullardan verilen eğitimlere ilişkin talepler arttı. Bugüne kadar 90 bin öğrencinin 45 binine ulaşıldı. Halk Eğitim Merkezi ile Çıraklık Eğitimin katkılarıyla verilen eğitimlerde hedef 90 bin öğrenciye ulaşmak. Bunu da sene sonuna kadar tamamlama gayretindeyiz. Kurumlara giderek mesai saati içerisinde hizmet içi eğitim gibi sunum yaparak bilgilendirme gerçekleştireceğiz diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Yeşilay Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.