2.3.2016

Kütahya Belediye Meclisimiz, Mart Ayı toplantısını 01.03.2016 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz 02.02.2016 tarih ve 51 sayılı kararı ile Araştırma ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen,Şehrimizin Şair Şeyhi Dumlupınar Mahallesi,Bunarlar Caddesi,Bunarlar aralığı Sokak,Kürekenler Sokak İsimlerinin değiştirilmesi ile Şehrimizin muhtelif Mahallelerinde bulunan isimsiz cadde ve sokaklara isim verilmesi, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne ait düğün Salonlarında yapılacak olan,site yönetimi,sivil toplum kuruluşları,özel şirketlerin tanıtımlarıyla ilgili eğitim,toplantı,vb. faaliyetlerde uygulanmak üzere 3 saate kadar kiralama ücretinin belirlenmesi ve gelir tarifesine eklenmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Galip Gültekin,Fatih Kölgeli,Ali İhsan Ertaş,Meclis Üyelerimiz ve daire müdürlerimiz katıldı.