3.3.2016

Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, mayıs ayında kadife, menekşe, begonya, alisyum ve horozibiği türü çiçekler, şehrin ana caddeleri ile Atatürk Bulvarı, Atakent ve Akkent mahalleleri, Hıdırlık, belediyemize bağlı sosyal tesisler ve orta refüjler ile çevrelerine dikilecek.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, bu yıl kentte 1 milyon çiçek toprakla buluşacak. Dikilen ve dilecek olan lale, sümbül ve çiçeklerin 200 bini belediyemizin kedi seralarında tüpleme yöntemiyle üretiyoruz.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kasım ayında şehrin işlek caddelerine 200 bin adet lale ve sümbül diktik. Mayıs ayında da 1 milyon adet çiçek dikeceğiz. İlkbaharda çiçeklendirme de bir rekora imza atacağız dedi.
Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu; çiçek ihtiyacı olan hiç bir vatandaşın geri çevrilmeyeceğini ve ücretsiz olarak takdim edileceğini ve cami bahçeleri için istenilen çiçeklerde de herhangi bir kısıtlamanın söz konusu olmayacağını belirtti.