9.3.2016

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediyemiz önemli bir etkinliğe imza attı. Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen programda, kadının önemine vurgu yapıldı, "Mutlu Kadın, Mutlu Aile" başlıkları altında kadının toplumdaki yeri konuşuldu.
Belediyemiz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Uzman Psikolog Mehmet Dinçin konuşmacı olarak katıldığı seminere Vali Şerif Yılmaz ve eşi Hilal Yılmaz, Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin, Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, , DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Vali Yardımcısı Yüksel Kara, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz,Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş , Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetinerenler, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevellit Heyeti Danışmanı Songül Kalyoncu, bazı daire müdürleri, ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin günün anısına Uzman Psikolog Mehmet Dinçe çini tabak hediye etti. Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.