18.3.2016

Kütahyada, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı dolayısıyla Hava Şehitliğinde tören düzenlendi.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Çanakkale Savaşı dönemindeki asker kıyafetlerinden giyen Mehmet Çini İlkokulu öğrencileri ve protokol üyeleri ile birlikte kabirlere karanfil bırakıp, dua etti.

Törene Vali Sayın Şerif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, , AK Parti Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu ile İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Celal Başoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, askeri erkan, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.