21.3.2016

Sera Kütahya Alışveriş Merkezinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 101.Yılı sebebiyle Kent Konseyi Gençlik ve Çocuk Meclisi ve Dumlupınar Üniversitesi toplulukları tarafından Kütahyada Çanakkale etkinliği düzenlendi.
Kütahyada Çanakkale etkinliğin de Çanakkale Türküleri eşliğinde Çanakkale temalı fotoğraflar, siperler ve Şifa Çadırı sergilendi. Etkinlik boyunca tiyatral oyunlar düzenlendi. Şifa Çadırında görevli hemşirelerin dönemi yansıtan kıyafetleri halkımızın büyük beğenisini topladı.
Kütahyada Çanakkale etkinliğine Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kütahya Milletvekillerimiz Şükrü Nazlı ve Ahmet Tan, Kent Konseyi Başkanı Ercan Taşkın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş katıldı.