25.3.2016

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstiklal Marşımız ve Umut Şairi Mehmet Akif konferansı Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
İstiklal Marşının kabulünün 95. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen İstiklal Marşımız ve Umut Şairi Mehmet Akif konulu konferansa konuşmacı olarak Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Bilal Kemikli katıldı.
Konferans sonunda Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, Prof. Dr. Bilal Kemikliye günün anısına çini tabak hediye etti
Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık ve Ali İhsan Ertaş, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Ak Partiİl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.