28.3.2016

Bölgesel Amatör Lig 9. grupta mücadele eden Şehrimizin takımı Kütahyaspor dün oynadığı maçta Bilecik İl Özel İdaresporu 9-1 yenerek, lig bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan etti. Göreve gelmeden önce Kütahyaspor bizimle yükselecek diyen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu takımı tebrik ederek play off maçlarında başarılar diledi.
Kütahyaspor Bizimle Yükselecek sloganıyla göreve geldiğimiz günden itibaren Kütahyasporumuza maddi ve manevi her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu yaptığı açıklamada; Şehrimizin takımı Kütahyasporun Bölgesel Amatör Ligde grubunda şampiyonluğunu haftalar önceden ilan etmesi hepimizi mutlu etmiştir. Biz göreve gelmeden önce söz verdiğimiz gibi Şehrimizin markası olan Kütahyasporumuzu daha iyi yerlere getireceğimizi söylemiştik. Artık önümüzde tek yükselme maçı kaldı inşallah bu maçta da yüzümüzün akıyla çıkacağız. Ben öncelikle teknik heyetimize, futbolcularımıza, yönetimimize ve her maç takımlarını yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza teşekkür ediyorum dedi.