5.4.2016

Kütahyada kent içi trafiği rahatlatmak amacıyla başlatılan ve Vizyon projemiz olan Battı Çıktı Projemizde sona yaklaşıldı.
Kütahya Valisi Sayın Şerif Yılmaz ile Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldılar.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Zafer Meydanında devam eden Vizyon projemiz Battı Çıktı Projesinin inşaatındaki çalışmaların Nisan ayı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.
Projede ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Sayın Şerif Yılmaz hayata geçirilecek olan battı çıktı projesi sayesinde kentteki trafik yoğunluğunun ortadan kalkacağını ifade etti.
İncelemeler esnasında tatil için Almanyadan memleketi Kütahyaya gelen gurbetçi bir vatandaş Vali Sayın Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ile bir süre sohbet edip Kütahyaya kattıkları değer ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.