12.4.2016

Kütahya Belediyemiz ve İŞKURun ortaklaşa gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı protokolü imzaladı.
Protokolün sonrası basın açıklaması yapan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu protokolün içeriği hakkında bilgiler verdi. Kütahya Belediye Başkanlığı ile İŞKUR arasında imzalanan protokol gereğince 4 grup halinde, toplam 100 kişilik girişimcilik eğitim programı düzenleneceğini söyleyen Başkanımız; İlk grup eğitim programı; 20 Nisan 2016 tarihinde başlayıp,05 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. Program toplam 70 saatlik bir eğitimi kapsamaktadır. İŞKUR ile Belediye yetkililerinden oluşan bir komisyon tarafından; 15 Nisan 2016 tarihinde, Saat 09.30da KİŞGEM binasında ilk grup girişimcilik eğitim programı mülakat seçmeleri yapılacaktır, dedi.